---

Formalin dizajn - vizualne komunikacije i kreativne usluge, web-dizajn i grafičko oblikovanje, Zaprešić

---
Home / Info /
A+ R A-

Formalin dizajn, Irena i Marko Mihalinec, Zaprešić.

Marko + Irena (autoportret, 1998.)

Službeno od 2005. godine, Formalin dizajn postaje pravni subjekt u RH. Vodimo ga nas dvoje, Irena i Marko Mihalinec, magistri inženjeri grafičke tehnologije i dizajna. Uz dugogodišnje suradnike i partnere realiziramo projekte kreativne produkcije i vizualnih komunikacija. Aktivno radimo grafički dizajn, art direkciju, viralni marketing, pripremu za tisak, oblikovanje i programiranje web stranica, video animacije za TV, filmsku, kazališnu i event produkciju, multimedijalne projekte i autorsku glazbu.

Zašto formalin? Formalin je bezbojna otopina namijenjena trajnom očuvanju kvalitete uzoraka. Nadražuje sluznicu oka. A i "Six Feet Under" nam je jedna od najboljih serija ikad pa...

Hoćete pisati taj blog ili je to samo radi šminke? Naravno da ćemo pisati blog, tj. objavljivat ćemo radove na Tumblr-u, objavljivati ćemo sve što čitamo, gledamo i slušamo. Konačno je i Fulah folder dobio starijeg brata.

Napisali ste od dvijeipete, a sjećam se da ste još davno prije nešto radili? Aktivnim dizajniranjem smo se počeli baviti početkom studiranja, znači 1998. O tim danima pisao je Ivica Mitrović jr. nazvavši nas pionirima novih medija u Hrvatskoj. Za one koji žele znati kako se kalio čelik - link.

Više u ovoj kategoriji: « Reference